Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 11:21

Острівська ЗОШ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 8 » День Збройних Сил України
11:59
День Збройних Сил України

          Грудень завжди був щедрий на свята, а з 1993 року збагатився ще на одне. День Збройних сил України  - свято молоде в історії незалежної України, проте вже набуло особливого значення.     

6 грудня в День Збройних Сил України в нашій школі з метою виховання учнів на національних традиціях нашого народу проходили змагання з військово-прикладних видів спорту «Лицарі козацького війська».

Молоді та стрункі, чемні та кмітливі юнаки, продемонстрували розум, силу, витривалість, фізичну підготовку. В  очах кожного учасника горіло бажання перемогти у конкурсах, тож кожен змагався на повну. Уже перший конкурс продемонстрував злагоджену роботу усіх учасників і їх налаштування на перемогу. Підтягуючись на перекладині, хлопці довели, що їм вистачить сили не лише захищати своїх дівчат, а й носити на руках. Тож, дівчатка, придивіться-но уважніше до своїх однокласників і знайомих із команд «Орли» та «Десант». Такі парубки в біді не залишать.

До останнього конкурсу сили учасників були нерівними. І ось фінальне завдання – перетягування канату, зробило обох команд переможцями. Юнаки  залишилися задоволені святом. 

Дуже приємно, що і сьогодні спорт відіграє важливу роль у житті підлітків. Це довела їхня гарна фізична підготовка. З такими чоловіками не страшно йти в майбутнє. Вони довели, що вміють злагоджено працювати в команді, достойно перемагати та вітати переможців.

Педагог-організатор Ковальова Л.О.

 

Переглядів: 468 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz