Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 13:52

Острівська ЗОШ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Листопад » 21 » Тиждень біології
10:09
Тиждень біології

 «Пізнання починається із здивування» Під таким гаслом з 5 по 9 листопада пройшов тиждень біології в Острівському НВК. Розпочався тиждень лінійкою, на якій було оголошено план проведення тижня. Вже на лінійці учні отримали своє перше завдання, яке зацікавило їх. На протязі тижня проводився конкурс малюнків «Ми частина живої природи» та фотоконкурс - «Мій домашній улюбленець». Учні 1-4 класів прийняли участь у цікавій грі «Вінегрет-шоу», внаслідок якої проявили свої знання та кмітливість. Переможцями стали учні 4 класу Клімахович Ніка та Савченко Дмитро. Розважально-пізнавальна гра «Поле чудес» відбулася між учнями 5-9 класів. Діти мали змогу показати свої знання про тварини і рослини рідного краю.Фіналістом та переможцем супер – гри стала учениця 9 класу Голосна Олеся.   

Вівторок розпочався виставкою літератури в бібліотеці на тему «Природа. Біологія. Екологія». Учні 1-7 класів переглянули презентацію «Стоп – кадр…» про неповторні моменти навколишнього світу. А учні 8 – 9 класів провели диспут «Боротьба протистоянь» про вічне протистояння між двома статями, показали силу такого почуття, як кохання.

Середа розпочалася розв’язуванням ребусів та кросвордів. Переможцем стали Головко Ліза(9кл.) та Бойко Євген(7кл.) Сюжетно – рольова гра «В гостях у стоматолога» зібрала учнів 1-4 класів. У грі діти відображали знання про навколишнє життя, соціальну значимість медицини та дотримання правил особистої гігієни (догляд за зубами). Вікторина «Незвичайні тварини» показала інтелектуальний розвиток учнів 5 – 7 класів. В цьому змаганні перемогли Савченко Світлана(6кл.) та Бойко Женя(7 кл.)                  $IMAGE4$

  • четвер завданням пізнавально – розважальної гри «Пошук скарбів» став пошук чудодійного напою, під час якого учні 5-9 класів отримали 5 конвертів із завданнями. Це їх зацікавило і викликало неабиякий інтерес. На протязі дня команди активно мандрували від одного вчителя до іншого, виконуючи завдання, що були в конвертах. Першими прийшли до фінішу учні команди «Невгамовні» (капітан Бондаренко Аня 9 кл. А про своїх домашніх улюбленців розповіли учні 1-4 класів. Переможцями фото презентації «Домашні улюбленці» стали Карапіря Олексій (1 кл.), Клімахович Ніка (4 кл.) та Корнієнко Лєра (5 кл.) Не менш цікавим виявилась виставка інформаційних матеріалів за тематикою «Рекорди Гіннеса».

9 листопада тиждень біології дійшов до кінця. Цього дня Возіянова Тіна (1кл.) та Карапіря Льоша(1кл.) і Карапіря Наташа 5 кл.) стали переможцями акції «Годівничка з підручних матеріалів». (Фото10) А старшокласники прийняли активну участь у КТС «Земля потребує нашої турботи».

На звітній лінійці були підведені підсумки за конкурсом малюнків. В результаті І місце розділили сестрички Остапчук Даша і Останчук Наташа (1 кл.) та Карапіря Олексій (1 клас). На ІІ місці - сестри Курик Діана (4 кл.) та Курик Наталія (3 клас) і Стебельська Марія (2 кл.) ІІІ місце у Клімахович Ніки (4 кл.) та Ковальової Яни (3 кл.)

Найактивніші учасники заходів та переможці конкурсів нагороджені грамотами та подарунками.

Відповідальна за проведення тижня вчитель біології Осінчук Т.Ф.

Переглядів: 360 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz