Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 17:04

Острівська ЗОШ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 20 » Тиждень біології
13:39
Тиждень біології

 З 06.11.по 10.11.2017 року в Острівському НВК проводився тиждень біології. У понеділок 06 листопада на лінійці було оголошено про відкриття тижня біології, учнів ознайомили з планом проведення тижня, а також з конкурсами і умовами їх проведення. На шостому уроці учні 1-4 класів завітали «На гостину до Флори і Фауни», відгадували кросворди у загадках. В ході конкурсу загадок вони показали, що знайомі з представниками обох царств. На сьомому уроці учні 5-11 класів змагалися в інтелектуальній біологічній грі «Найрозумніший». ІІІ місце і звання «Юний розумник» отримав учень 9 класу Леськів І. На ІІ місці «Біолог – інтелектуал» учениця 11 класу Матвєєва М. Переможець гри, учениця 11 класу, Парфенюк Н. виборола звання «Найрозумніший учень школи».

У вівторок 07 листопада відбулася гра між учнями 8- 9 класу під назвою «Біологічний брейн-ринг». Учні поділилися на дві команди, команду 8 класу «Тигри» (капітан Голосна О.). та команду 9 класу «Гомосапієнс» (капітан Таюкова О.). Впродовж гри між командами велася запекла боротьба, кожна команда намагалася вибороти перемогу, та все ж переможцями стала команда 8 класу. Також у цей день за участі 1-4 класів був створений фотоколаж «Мій домашній улюбленець». Найактивнішими були учні 2-3 класів (вчителі Корнієнко Л.Г., Книжник Н.П.) 

Середа 08 листопада запам’яталася аукціоном « У світі кімнатних рослин» серед учнів 7 -11 класів, участь в якому прийняли навіть вчителі та працівники школи. (Додаток 4). Також цього дня відбувся турнір зоологів між учнями 5-7 класів. Вони поділилися на дві команди «Хижаки»(капітан Бойко Є.) і «Рептилії» (капітан Савченко С.). Активними були Кирильчук Я., Омельчук В., Савченко С., а переможцем стала команда «Рептилії» (учні 5 класу).

У четверг 09 листопада учні 5-11 класів грали у квест «У світі природи». Вранці на лінійці вони отримали своє перше завдання, яке зацікавило їх. Цим завданням став пошук чудодійних яблук. Під час пошуку скарбів учні отримали п’ять конвертів, завдання їх зацікавили і викликали неабиякий інтерес. Таким чином на протязі дня 5-11 класи активно мандрували від одного вчителя до іншого виконуючи завдання, що були в конвертах.По завершенню естафети першими до фінішу дійшли учні 8 класу.

Яскравим завершенням тижня біології стала пятниця 10 листопада . Учні 11 класу підготували виставку на тему «Рослини і тварини в гербах України». Найактивнішим був учень 11 класу Склярук Є.

Крім того відбулася виставка аплікацій, саморобок з різних матеріалів на тему «Природа навколо нас».

Тиждень біології дійшов кінця .На звітній лінійці були підведені підсумки за конкурсом малюнків «Мій домашній улюбленець». В результаті І місце за оригінальність розділили учні 4 та 1 класу (вчителі Тесленко А.І., Осінчук Т.Ф.).

Протягом тижня учні молодшої і старшої школи виконували різноманітні завдання, які стали тією спільною справою, що згуртувала школярів, допомогла розкрити їх таланти, навчила діяти дружно й організовано, допомогла встановити звязки між різними віковими групами.

Приходьте на уроки,

Беріть підручник в руки.

Нехай завжди вам будуть

Цікавими науки.

Переглядів: 463 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz