Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 22:20

Острівська ЗОШ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 26 » Міжнародний день рідної мови
10:10
Міжнародний день рідної мови

Чарівні звуки, рідне слово… 

21 лютого представники всіх націй і народностей відзначали Міжнародний день рідної мови. До цієї дати долучилася вся шкільна родина Острівського НВК. Багато чудових слів було сказано про мову, про любов до неї, про її значущість та важливість на святі – вікторині для учнів 5-11 класів «Чарівні звуки, рідне слово – моя сердечна українська мова». Школярі поглиблювали свої знання про мову, про її розвиток, місце серед інших мов світу. Ніжно дзвеніли дитячі голоси, трепетно читаючи Молитву до мови (за Катериною Мотрич).

Заключною родзинкою святкування Міжнародного дня мови став конкурс між учнями початкової ланки «Найкращий знавець рідного слова». Учасники виявили організаторські здібності, ерудованість, мали змогу показати знання, здобуті на уроках української мови та літературного читання. Жоден гравець не залишився поза увагою. Чудовим доповненням свята стало читання віршів, виконання пісень.

Школярі запалили ще один вогник любові до дорідної мови у своєму серці. Любімо свою рідну мову, бо з нею наше майбутнє і майбутнє України!

Вчитель початкових класів Корнієнко Л.Г.

Переглядів: 439 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz